HTML

Utolsó kommentek

Címkék

Rovatok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Melyik a legolcsóbb budapesti mozi?

Ebben a blogban megtudhatod melyik a legolcsóbb mozi Budapesten! Hiszen a mai mozik már 1000FT körül szoktak lenni. De valyon van olcsóbb?

Friss topikok

Linkblog

Idén nem lesz moziünnep?

2008.07.16. 18:54 olcso-mozi.blog.hu

A legnagyobb filmes ünnep, ami minden évben rekordot dönt Magyarországon...
Lehet elmarad?
Segíts te is hogy ne maradjon el!


Szavazz hogy idén is legyen moziünnep itt:
http://moziunnep.hu/07/index.php?option=com_performs&formid=3
Elősztori:
Forrás: http://ilovefilm.blog.hu/2008/06/07/elmaradhat_a_moziunnep
"Az már biztos, hogy a megszokott augusztus végi időpontban nem lesz Moziünnep, de elképzelhető, hogy idén egyáltalán nem rendezik meg a népszerű kulturális eseményt - értesült a Népszabadság.

- A legnagyobb magyarországi moziüzemeltető, a Palace Cinemas a mai napig nem nyilatkozott arról, hogy részt kíván-e venni a 2008-as Moziünnepen - mondta lapunknak Didier Dutour, a rendezvényt szervező UpperStudio vezetője. Egy ekkora horderejű, országos, kulturális esemény megszervezéséhez több hónap előkészítés szükséges, ezért az UpperStudio a bizonytalanság és az idő rövidsége miatt nem tudja vállalni, hogy a rendezvényt a tervezett időpontban, augusztus 28-a és 31-e között tető alá hozza. Az egyeztetések ennek ellenére tovább folynak a moziüzemeltetőkkel, filmforgalmazókkal és szakmai szervezetekkel.

[..]

A Palace "passzivitásának" egyik oka lehet, hogy a Moziünnep körüli felhajtás kedvezően hathat a jegyárbevételeikre. Azaz ha kimaradnak is, a nem tökéletesen tájékozott látogatók még mindig besétálhatnak valamely multiplexükbe, és csak a pénztárnál jönnek rá, hogy ott nem lehet háromszáz forintért mozizni. Ám ha már ott vannak, akár ezerkétszázért is beül-
nek egy filmre. Mindemellett a mozilánc nemrég megszervezte a saját ünnepét is három budapesti többtermesben: a Mozifanatikusok Éjszakáját, amelyen estétől hajnalig lehetett filmeket nézni 1990 forintért.

A másik közszájon forgó verzió, miszerint a Palace árulja a hálózatát, és ezért nem akar "ünnepelni", a szakma szerint ez azonban nem megalapozott."

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nézzétek meg a barátom weboldalát:
www.allasaneten.info

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi szórakozás emberek 2008 vidámság elmarad moziünnep www.allasaneten.info

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-mozi.blog.hu/api/trackback/id/tr53571412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása